English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Distincţii pentru militari la final de an

Distincţii pentru militari la final de anCHIŞINĂU, 28 decembrie 2012 — Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, a înmînat distincţii ale Armatei Naţionale unui grup de militari, în cadrul şedinţei festive cu prilejul încheierii anului 2012.

Ministrul Apărării a mulţumit militarilor şi angajaţilor civili pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile, specificînd că 2012 a fost un an în care Armata Naţională şi-a făcut datoria faţă de ţară şi a demonstrat prin fapte concrete că are forţă şi determinare pentru a-şi îndeplini cu profesionalism misiunile constituţionale. „Sondajele de opinie la nivel naţional arată că în 2012 Armata Naţională a fost în topul instituţiilor statale care s-au bucurat de cea mai mare încredere din partea societăţii. Sperăm să îndreptăţim aşteptările cetăţenilor şi în 2013, an cu o agendă destul de încărcată pentru instituţia militară, aflată în plin proces de transformare într-un instrument militar modern, credibil şi eficient”, a spus ministrul Marinuţa.

Totodată, Ministrul Apărării a felicitat întregul efectiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „La această trecere dintre ani, vă doresc să aveţi parte de multă sănătate, noroc, fericire şi încredere că viitorul va fi unul mai bun pentru fiecare în parte şi pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova, perseverenţă şi curaj în a realiza împreună lucruri frumoase”, a afirmat Vitalie Marinuţa.

Prin ordinul ministrului Apărării, distincţii militare au mai fost acordate şi militarilor din garnizoanele de la sudul şi nordul ţării.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare