English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Armata Naţională participă la „Bilunarul Ecologic 2013”

Armata Naţională participă la „Bilunarul Ecologic 2013”CHIŞINĂU, 07 martie 2013 – 30 de militari din Brigada „Ştefan cel Mare” au participat la lucrările de salubrizare şi amenajare a parcului „Valea Morilor”, în cadrul „Bilunarului Ecologic 2013”, desfăşurat la Chişinău.

Potrivit locotenent-colonelului Mariana Grama, şefa secţiei ecologie şi protecţie a mediului din cadrul Comandamentului Logistic al Armatei Naţionale, militarii, solicitaţi de autorităţile publice locale din Chişinău, au desfăşurat lucrări de acumulare şi evacuare a deşeurilor la Scara cu Cascadă din parcul „Valea Morilor”.

Galina Leahu, şef adjunct al întreprinderii municipale „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”, le-a mulţumit militarilor din brigada „Ştefan cel Mare” pentru ajutor, specificînd că implicarea acestora ar trebui să fie urmată de locuitorii capitalei. „Militarii au fost receptivi la mai multe solicitări făcute de administraţia publică locală a municipiului şi astfel colaborarea cu Armata Naţională este deja tradiţională”, a adăugat reprezentantul primăriei.

Locotenent-colonelul Grama a specificat că, în martie-aprilie, militarii vor fi implicaţi în lucrările de salubrizare şi amenajare a parcurilor din Chişinău, Bălţi, Ungheni şi Cahul. Totodată în municipiul Chişinău, efectivul Armatei va face ordine în parcul „Valea Morilor”, pe teritoriile adiacente unităţilor militare, precum şi în pădurea din vecinătatea Ministerului Apărării.

În anul 2012, în cadrul campaniei naţionale de salubrizare, peste 600 de militari ai Armatei Naţionale au adunat circa 120 de tone de gunoi menajer.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare