English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Pacificatorii – învingători la minifotbal

Pacificatorii – învingători la minifotbalChişinău, 23 aprilie 2013 - Militarii din cadrul Batalionului 3 Infanterie al Forţelor de Menţinere a Păcii au cîştigat Cupa Turneului comemorativ la minifotbal consacrat eroului căzut în războiul de pe Nistru din 1992, Boris Dovgani, desfăşurat în satul Coşniţa, raionul Dubăsari.

Potrivit locţiitorului şefului militar superior al contingentului forţelor de menţinere a păcii din partea Republicii Moldova, colonelul Vitalie Bujoreanu, la competiţie au participat nouă echipe din raioanele Dubăsari şi Criuleni.

În conformitate cu rezultatele meciului, premiul mare – cupa campionatului – a revenit militarilor din Forţele de Menţinere a Păcii. Pe locul doi s-a clasat echipa din satul Cocieri, raionul Dubăsari, fiind urmaţi de jucătorii din satul Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni.

Sursa citată a specificat că unul din membrii echipei de pacificatori, maiorul Emil Guţu, a fost desemnat cel mai bun jucător al competiţiei, pentru cel mai mare număr de goluri marcate.

Evenimentul sportiv a fost organizat de autorităţile publice locale din raionul Dubăsari, în colaborare cu şcoala sportivă şi agenţi economici din regiune.

Turneul comemorativ la minifotbal consacrat eroului războiului de pe Nistru din 1992, Boris Dovgani, se află la a 14-a ediţie.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare