English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Ministerul Apărării – unul din lideri în managementul eficient al resurselor umane

Ministerul Apărării – unul din lideri în managementul eficient al resurselor umaneCHIŞINĂU, 27 iunie 2013 – Ministerul Apărării este una din instituţiile publice cu performanţe în domeniul managementului resurselor umane. Concluzia a fost făcută în cadrul şedinţei trimestriale a şefilor subdiviziunilor resurselor umane din autorităţile publice.

Potrivit şefului Direcţiei Management Resurse Umane a Ministerului Apărării, colonelul (r) Vitalie Butnaru, instituţia militară a fost înalt apreciată pentru realizările la capitolul metode avansate de instruire a capitalului uman şi managementul eficient al resurselor umane prezentate în cadrul unui concurs naţional desfăşurat în luna iunie curent, atunci cînd este sărbătorită Ziua funcţionarului public.

Sursa a menţionat că participanţii din instituţiile publice de pe întreg teritoriul ţării au făcut prezentări la tema „Provocări şi realizări în implementarea procedurilor de personal în autoritatea publică pe parcursul anilor 2012-2013”, făcînd referire la activitatea în domeniul instruirii şi perfecţionării resurselor umane pentru anul curent.

În cadrul întrunirii au mai fost discutate proiectul de Hotărîre de Guvern privind gestionarea dosarelor personale, modificările propuse la Regulamentul cu privire la evaluarea performanţei colective, precum şi alte aspecte ale procesului de gestionare a resurselor umane.

Şedinţa a fost organizată la iniţiativa Direcţiei reforma administraţiei publice centrale a Cancelariei de Stat şi a avut ca scop familiarizarea reprezentanţilor instituţiilor publice cu noile reglementări în domeniul managementului resurselor umane.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare