English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Expoziţie de fotografii militare la Shopping MallDova

Expoziţie de fotografii militare la Shopping MallDovaCHIŞINĂU, 26 august 2013 – Ofiţerii şi soldaţii Armatei Naţionale participând la exerciţii militare, în misiuni internaţionale, în activităţi de ajutorare a populaţiei afectate de intemperii sau dând onorul la drapel. Astfel au fost surprinşi militarii moldoveni de fotograful revistei „Oastea Moldovei”, plutonierul adjutant Vitalie Iovu, care şi-a expus lucrările la expoziţia numita „Armata Ta”, inaugurată astăzi la Centrul comercial Shopping MallDova.

Expoziţia cuprinde 40 de fotografii în care sînt prezentate cele mai intense emoţii şi clipe din viaţa celor care stau la straja ţării noastre în orice moment şi în orice condiţii. Fotografiile reflectă realitatea de pe poligoanele din ţară şi de peste hotare, de la desantări, escortări, deminări sau trageri.

Lansarea expoziţiei „Armata Ta” face parte dintr-un eveniment mai amplu care se va desfăşura la Shopping MallDova pe 1 septembrie, în ajunul Zilei Armatei, întitulat „Fii Alături de Armata ta”. Detalii:  Fii alături de Armata ta!


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare