English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Curs de perfecţionare a specialiştilor în domeniul resurselor umane

Curs de perfecţionare a specialiştilor în domeniul resurselor umaneCHIŞINĂU, 7 octombrie 2013 – Peste 30 de angajaţi ai Armatei Naţionale sînt instruiţi în cadrul Cursului de perfecţionare a specialiştilor din domeniul resurselor umane, care se desfăşoară, în perioada 7-11 octombrie curent, la Ministerul Apărării.

Potrivit şefului Direcţiei Management Resurse Umane, colonelul (r) Vitalie Butnaru, cursul respectiv are ca scop sporirea nivelului de pregătire în domeniul resurselor umane în Armata Naţională, prin formarea, actualizarea şi perfecţionarea cunoştinţelor, abilităţilor, deprinderilor şi competenţelor profesionale, necesare executării atribuţiilor funcţionale.

Sursa a specificat că activitatea întruneşte 23 de militari prin contract şi nouă funcţionari publici din unităţile şi instituţiile militare, precum şi din centrele militar-teritoriale din ţară.

Cursul de perfecţionare a specialiştilor din domeniul resurselor umane este desfăşurat în conformitate cu Conceptul de instruire a militarilor prin contract ai Armatei Naţionale, pe specialităţi, precum şi a funcţionarilor publici din cadrul instituţiei.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare