English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Centrul de Comunicaţii şi Informatică marchează 21 de ani de activitate

Centrul de Comunicaţii şi Informatică marchează 21 de ani de activitateChişinău, 16 octombrie 2013 — Şeful Marelui Stat Major, comandantul Armatei Naţionale, colonelul Igor Gorgan, a participat la ceremonia dedicată aniversării a 21 de ani de la crearea Centrului de Comunicaţii şi Informatică (CCI), care s-a desfăşurat la sediul Ministerului Apărării.

Comandantul Armatei Naţionale a apreciat performanţele înregistrate de efectivul unităţii în executarea misiunii de asigurare a comunicării eficiente între unităţile Armatei Naţionale şi eşalonul superior. Totodată, colonelul Gorgan a menţionat succesele şi prestaţia demonstrată de specialiştii militari din domeniul tehnologiilor informaţionale, în cadrul exerciţiului multinaţional „Combined Endeavor”, la care Armata Naţională participă din anul 1998.

La rîndul său, comandantul CCI, maiorul Andrei Tincu, a menţionat că, pe parcursul a 21 de ani de activitate a structurii, perfecţionarea continuă a efectivului, la aplicaţii naţionale şi internaţionale, precum şi sporirea nivelului profesional, prin efectuări de studii în domeniul tehnologiilor informaţionale, a fost o prioritate pentru realizarea misiunilor.

În cadrul evenimentului, un grup de militari a primit diplome de onoare.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare