English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Locotenentul Oleg Sîrghi - sportivul anului 2013

Locotenentul Oleg Sîrghi - sportivul anului 2013CHIŞINĂU, 17 decembrie 2013 – Reprezentantul Clubului Sportiv Central al Armatei (CSCA), locotenentul Oleg Sîrghi, a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2013 de către Asociaţia Presei Sportive din Moldova.

Titlul i-a fost oferit halterofilului moldovean pentru performanţele obţinute la diverse competiţii internaţionale, în baza unui sondaj, la care au participat 67 de jurnalişti sportivi din ţară.

Astfel, în acest an, locotenentul Oleg Sîrghi a fost medaliat cu aur la Campionatul European de haltere, în categoria 56 de kilograme, care s-a desfăşurat în Albania.

De asemenea, în luna iulie 2013, sportivul CSCA a câştigat medalia de bronz la aceeaşi categorie, la Universiada Mondială la haltere de la Kazan, Federaţia Rusă, fiind şi port-drapelul ţării noastre în cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului.

Oleg Sîrghi a devenit membru al Clubului Sportiv Central al Armatei în luna aprilie 2012 şi are în palmares două medalii de aur, trei de argint şi una de bronz, obţinute la nivel european şi mondial.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare