English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Ministerul Apărării a oferit cadouri de Crăciun

Ministerul Apărării a oferit cadouri de CrăciunCHIŞINĂU, 23 decembrie 2013 — Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, a vizitat astăzi Liceul cu Profil Tehnologic pentru Copii cu Vedere Slabă din municipiul Chişinău, unde studiază 106 copii din toată ţara.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou, ministrul Apărării a oferit elevilor dulciuri, dorindu-le tuturor ca bucuria Naşterii Domnului să le aducă în suflet pacea şi lumina divină.

„În ajunul Crăciunului, una dintre cele mai luminoase sărbători ale creştinătăţii, îmi face mare plăcere să fiu alături de voi. Să fiţi bun la carte şi să aveţi parte de multă sănătate, fericire, de un an mai bun şi de împlinirea tuturor dorinţelor”, a specificat Vitalie Marinuţa.

Elevii din clasele primare de la Liceul cu Profil Tehnologic pentru Copii cu Vedere Slabă au pregătit un program artistic cu poezii, colinde şi scenete de Crăciun.

Tot astăzi, viceministrul Apărării, Ana Vasilachi, a împărţit cadouri de Crăciun la şcoala de tip internat pentru copiii orfani şi cei rămaşi fără îngrijirea părinţilor din satul Cărpineni, Hînceşti.

Ana Vasilachi a afirmat că protecţia socială a copiilor orfani este datoria statului, iar Ministerul Apărării manifestă atenţie faţă de ei şi vine, în funcţie de posibilităţi, de fiecare dată, cu acţiuni de sprijin, care să facă viaţa copiilor mai uşoară.

Mîine, 24 decembrie, militarii din Centrul Militar Teritorial Cahul şi Brigada de infanterie motorizată „Dacia” vor oferi cadouri elevilor de la şcoala-internat pentru copii cu deficienţe de auz din oraşul Cahul.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare