English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Ordin de încorporare la… Pomul de Crăciun

Ordin de încorporare la… Pomul de CrăciunCHIŞINĂU, 29 decembrie 2013 – Peste 1500 de persoane s-au adunat sîmbătă, 28 decembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, pentru a sărbători, împreună cu militarii Armatei Naţionale, ediţia de iarnă a acţiunii „Fii alături de armata ta”.

Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova şi ansamblul de muzică populară „Doina Armatei” au prezentat un program inedit, în care s-au regăsit colinde, urături şi piese instrumentale de diferite genuri. De asemenea, militarii au servit toţi invitaţii cu vin fiert, ceai şi dulciuri.

Ministrul Apărării a mulţumit celor prezenți că au dat curs invitaţiei şi au venit la Pomul de Crăciun din centrul capitalei, pentru a fi alături de militarii Armatei Naţionale și a trăi astfel atmosfera sărbătorilor de iarnă. „Vă mulţumim că aţi fost împreună cu noi în toate activităţile, pe care le-am desfăşurat, în sprijinul cetăţenilor Republicii Moldova – pentru că aceasta este misiunea noastră – şi vă asigurăm că şi, în anul care vine, vom fi acolo unde ne va cere datoria”, a spus ministrul Marinuţa.

„Fii alături de armata ta”, ediţia de iarnă, este organizată pentru a doua oară, şi face parte din seria de acţiuni de promovare a imaginii Armatei Naţionale în societate.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: [email protected]

Marele Stat Major

e-mail: [email protected]

Rețele de socializare