English
 Romana
Ministerul Apararii
Home  Newsroom  News  Mesajul ministrului Apărării cu ocazia Zilei profesionale a funcţionarului public

Mesajul ministrului Apărării cu ocazia Zilei profesionale a funcţionarului public


Stimaţi funcţionari publici!

Guvernul a declarat data de 23 iunie – Ziua Naţiunilor Unite pentru Serviciul Public şi, iată, deja de 3 ani, în conformitate cu prevederile Rezoluţiei din 20 decembrie 2002 a Adunării Generale a Naţiunilor Unite, marcăm ziua funcţionarului public, pentru a pune în valoare contribuţia serviciului public la procesul de dezvoltare a civilizaţiei umane.

Funcţionarul public este profesia în care oamenii îşi pun multe speranţe. Anume voi contribuiţi la un trai mai bun şi o ţară mai dezvoltată în care fiecare cetăţean se simte important, util şi confortabil din punct de vedere economic, social şi psihologic.

Aceste obiective pot fi atinse numai prin responsabilitate civică, motivaţie continuă şi capacitate de a lua decizii adecvate şi bine gîndite.

Stimaţi funcţionari publici ai Armatei Naţionale!

Cinstea, modestia, hărnicia, devotamentul şi bunăvoinţa sînt doar cîteva dintre calităţile ce caracterizează meseria funcţionarului public. Sînt convins că sînteţi profesionişti de calitate şi vă îndepliniţi munca cu pasiune, iar acest lucru contribuie la crearea unei imagini pozitive a funcţionarilor publici în Republica Moldova şi contribuie la activitatea eficientă a aparatului de stat.

La Mulţi Ani!


© 2011 Ministry of Defense.
All rights reserved.

Resources

Ministry of Defense

e-mail: [email protected]

General Staff

e-mail: [email protected]

Social Media