English
 Romana
Ministerul Apararii
Home  Newsroom  News  Recruții din Cobani, cîștigători ai jocurilor militar-sportive „Pe meleagurile natale”

Recruții din Cobani, cîștigători ai jocurilor militar-sportive „Pe meleagurile natale”CHIȘINĂU, 22 septembrie 2014 – Recruții din satul Cobani, Glodeni, au devenit învingătorii jocurilor militar-sportive „Pe meleagurile natale”. Concursul s-a desfășurat în perioada 19-21 septembrie curent, la tabăra „Andrieș” din Hîjdieni. Pe locul doi s-au clasat elevii din Sîngerei, urmați de cei din Limbenii Vechi, Glodeni. Evenimentul a fost organizat de Centrul militar teritorial Bălți și secțiile administrativ-militare din Fălești, Glodeni, Rîșcani și Sîngerei.

Potrivit șefului Centrului militar teritorial Bălți, locotenent-colonelul Snejana Nitrean, scopul activității a fost promovarea sportului, tradițiilor militare și a patriotismului în rîndul tinerei generații.

Sursa citată a adăugat că evenimentul sportiv a inclus probe la individual şi pe echipe. Participanții au concurat la alergări pe distanţele 100 m şi 1000 m, tracţiuni în braţe la bara fixă, trageri din puşcă pneumatică, tragerea otgonului, montarea și demontarea armei și ridicarea greutăților.

La jocurile militar-sportive „Pe meleagurile natale” au participat 10 echipe, formate din cîte opt băieți și două fete, din municipiul Bălți și raioanele Rîșcani, Sîngerei, Glodeni și Fălești.


© 2011 Ministry of Defense.
All rights reserved.

Resources

Ministry of Defense

e-mail: [email protected]

General Staff

e-mail: [email protected]

Social Media